Еко конкурс 2023

Еко конкурс 2023

Еко конкурс 2023

23/09/2023

Дойде време и за Еко Конкурса ни тази година!

Миналогодишният се радваше на голям интерес :).Щастливи сме да споделим,че имаше толкова много малки и големи пазители на природата. Както миналата така и тази година ще отличим три места с три награди,които са отново в подкрепа на живот с "нулев отпадък"

Регламент:

Можете да изработите каквото творение желаете(картина,пано,малка пластика,нещо с приложение за дома и др.) в комбинация с отпадъчни материали. Ще споменем отново и нашия YouTube каналл където ще откриете много идеи за творчество.

Може да разгледате и дигиталния наръчник "Как да правим изкуство от отпадъци" там ще откриете много интересни теми за изработка както и ще научите любопитни факти за живота и планетата.

Няма ограничения на възрастта !

Всеки,който желае да се включи може да изпраща снимки на своите творения на имейл  :natalinko@gmail.com 

До 10.11.2023 ще приемаме снимки на вашите творения на посочения имейл .След ,което ще публикуваме всички в албум във фейсбук и ще предоставим възможност от 3 седмици да съберете харесвания ,за да се класирате сред първите места.

Сред наградите има:

раница,торбичка за пазар, мрежести торбички за многократна употреба за плодове и зеленчуци,стоманена бутилка за вода,

Наръчника "Как се прави изкуство от отпадъци" на хартиен носител ,силиконов пистолет (най-верният помощник на един творец) и още нещо :)

Ако имате въпроси относно конкурса,може да ни ги задавате отново на посочения имейл :natalinko@gmail.com


Желаем Ви успех!

Инициативата се реализира с финановата подкрепа на Фонд " Култура " Варна


Качваме няколко от колективните участници в цялата страна,които ще получат по един общ подарък от нас! На останалите успех в конкурса,ще изпратим информация по имейл съвсем скоро!

  

 


Добави коментар